NOVOSTI


Tehnički centar

15.09.2009.

Počeo je sa radom Tehnički centar kao poslovna jedinica preduzeća Mega-promet doo......

opširnije
Tehnički centar
 

SERVIS

Redovan servis vozila osnovni je uslov za dugotrajnost i pouzdanost u voznji. Pod redovnim servisom podrazumevaju se zamene potrosnih delova i maziva bez obzira na slobodnu procenu njihovog stanja.

Prolaskom kroz liniju tehnickog pregleda ustanovljava se ispravnost svih vitalnih delova a u slucaju potrebe za mehanickim intervencijama ogleda se prioritet u radu servisne sluzbe. Evidencijom prolaska kroz liniju tehnickog pregleda svako vozilo ulazi u trajnu bazu podataka koju cuvamo u elektronskoj formi a sa uslugom servisa i osnovnog odrzavanja svako vozilo dobija punu kontrolu o ugradjenim delovima i vremenskim intervalima za sledecim aktivnostima pri odrzavanju.

Opis servisnih usluga je neograniceno sirok ali prioritetne aktivnosti su one koje se utvrde na liniji tehnickog pregleda kao nuznost za bezbedno ucestvovanje u saobracaju. To su uglavnom: zamene krajeva spona, kugli, kocionih obloga, signalizacionih uredjaja itd..


U zakazanim terminima nakon dijagnostike kvarova u servisu se mogu dogovoriti i sve vrste slozenijih mehanickih intervencija kako u pogonskom delu motora tako i u citavom transmisionom sistemu.